در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید،

با 12 سال سابقه بیمه و 54 سال سن بیکار شدم، و مجاز به استفاده 26 ماه بیمه بیکاری می باشم، آیا بعد از 26 ماه و ادامه بیکاری، با توجه به اینکه سن من به بالای 55 رسیده است، شامل بند الف ماده 7 می شوم؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
موضوع تبصره بندالف ماده7 ق.ب ملاک داشتن سن 55 درزمان برقراری مقرری بیمه بیکاری است واستفاده ازاین بندبایستی منجربه بازنشسگی گردد.هرچنددراین خصوص برداشت های متفاوتی وجوددارد