در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت اساتيد محترم

در شركت ما چند سالي ميشود كه يك وعده غذاي گرم حال بصورت ناهار م يا شام (دوشيفت كاري) ارايه ميگردد. چون اين غذا از رستوران بيرون تهيه ميگردد و ان كيفيت لازم غذاي خانگي را ندارد و من جمله جهت خود من بخاطر ناراحتي گوارشي ، از آن غذا استفاده نمي كنم (همچنين حدود 15 درصد ازپرسنل شركت ازغذاي پيمانكاراستفاده نمي نمايند) درضمن بخشي ازاين وجه غذا توسط شركت و بخش ديگر بصورت ماهانه ار حقوق پرسنل كسر و پرداخت ميگردد

خواستم بدانم كه آيا ما ميتوانيم به علت عدم استفاده از غذاي شركت وجه آنرا از كارفرما مطالبه نمايييم؟

همچنين اگر شركت كلا از ارايه غذا صرف نظر نماييد مي بايستي چقدر وجه غذا را به پرسنل پرداخت نمايد؟

 آيا مبلغ خاصي در نظر گرفته شده يا همان يارانه غذاي سهم شركت پرداخت ميگردد. (غذا 8000 تومان بوده كه 60 درصد ربر عهده شركت 40 درصد برعهده پرسنل است)
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درماده 151قانونکارکارفرمارافقط درکارگاههای راه سازی ومانند ان ملزم  فراهم کردن غذامیباشند. درغیراین صورت عرف وتوافق حاکم است