در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
پدر من 13 سال سابقه پرداخت بیمه روستایی و 70 سال سن  دارد و الان سرطان گرفته ایا می تواند از کار افتاده شود یا با همان 13 سال بازنشته شود منظورم میزان دریافتی حقوق است چون گفن لان با 70 سال سن بازنشت میشن
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
با سلام بله شما میتوانید از مزایای بازنشستگی استفاده کنید اما اگر در کمیسیون پزشکی صندوق بیمه از کار افتادگی 66درصدی تایید گردد. شرایط بهتری خواهید داشت.