در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

استخوان درشت نی و نازک نی ساق پای راست من دچار شکستگی ساده تو تصادف شده و یک میله و یک پلاتین تو پام دارم.  الان پزشکی قانونی فقط چهار درصد ارش نسج نرم ناشی از استفاده پلاتین واسم زده . با مطالب گفته شده تو سایت این درصد خیلی کم هست ایا درسته و در غیر این صورت واسه اعتراض چه باید بکنم ممنون.
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
اگر مطمین هستید که میران خسارت کمتر از طرف پزشک قانونی کمتر اعلام شده ، بله سما میتوامی به نظر پزشک قانونی اعتراض کنید، پرونده شما مجددا موردبررسی قرار میگیرد .
موفق باشید