در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده کلا تا زمان بیکار شدن تنها در یک کارگاه مشغول به کار بوده ام ، اما به این صورت که ۴۵۰ روز بیمه ثبت شده است و بعد از خدمت سربازی ۳۰۳ روز ، اداره کار درخواست بنده را به دلیل اخراج در حین قرارداد و داشتن سابقه کمتر از یک سال در آخرین کارگاه بیان کرده است ، آیا فاصله در بین بیمه ها تغییر کارگاه حساب میشود ؟
آیا راه حلی وجود دارد ؟
آیا بعد از ترک کار می توان از کارفرما درخواست کرد ۲ ماه دیگر نیز بیمه رد کند تا مجدد اقدام نمایم
با تشکر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
براساس جدول مدت زمان پرداخت بیمه بیکاری(بندالف ماده7 )افرادبااحتساب دورهای قبلی میتوانندبه موجب  شرح جدول دردوره های مختلف ازمقرری استفاده نمایند،  کسانی که دارای قراردادمعین هستندبراساس توافق وزارتکاروتامین اجتماعی بایستی حداقل یکسال  حق بیمه درکارگاه داشته باشند.درصورتی که قرادانداشته باشندموضوع متفاوت میباشد