در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

سلام

لطفا حداقل حقوق دریافتی اردیبهشت ماه 96 را برای یک کارگر ساده تازه استخدام شده که بصورت شیفتی (صبح عصر شب) کار میکنه،محاسبه فرمایید؟

( دقیقا چقد کسر بیمه؟  چقد کسر شیفت؟ )

(این ماه 5 تا جمعه داره، یک روز تعطیل رسمی داره (مبعث حضرت رسول) و یک روز هم که روز کارگره ، مابقیش هم  ایام موظفی میشه)

22 شیفت کارکرده  _  مرخصی نرفته _ در روز 11 اردیبهشت شیفت عصر بوده  _ 46 ساعت تعطیل کاری درجمعه ها  و 5  و  11 اردیبهشت داشته

خواهشا با این داده ها،مبلغ وعدد بگید، بند وتبصره های قانونی رو یادآوری و تکرار نفرمایید!

باتشکر از زحمات شما عزیزان.

1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام اگر بصورت شیف باشد کلیه سطوح مز باید براساس22ونیم درصد اعمال و به کارگر شاغل پرداخت گردد