در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (130 امتیاز)
با سلام و احترام
خانمی 53ساله هستم که مدت 35 سال در آرایشگاه مشغول به کار هستم و مدت 4 سال بیمه اختیاری واریز میکنم به دلیل سر پا ایستادن زیاد دیسک گردن و دیسک کمر دارم و هر دو دستم از ناحیه آرنج مشکل حاد دارد بطوری که اصلا دیگر قادر به انجام کار در آرایشگاه و منزل نمیباشم در ضمن دردهای شدیدی از کف پا و از زانو به پایین دارم.

 یکبار هم برای خار پاشنه مورد مداوا قرار گرفتم که بهبود نیافتم، حال برای از کارافتادگی به تامین اجتماعی شهرمان مراجعه کردم و مسئول مربوطه میگه که شما باید حتما بری و جراحی بشی ما بدون جراحی نمیتونیم شما رو به کمیسیون بفرستیم .

لطفا راهنمایی کنید مراحل قانونی کار من چیه ؟
آیا بدون اینکه جراحی کنم اگه پزشک معالج بنویسه که از کار افتاده هستم مورد قبول هست آیا میتونن قبول کنن؟

درضمن اینجا تو شهر ما اصلا برخورد کارمند های تامین اجتماعی خوب نیست و اصلا هیچ راهنمایی نمیکنم، فقط میگن نمیشه بطور کلی فقط یه جوابی میدن که رد بشی و بری واقعا موندم چیکار کنم.

ممنونم از همه شما عزیزان که به نحوی کمکم میکنید از خداوند برای شما و خانواده محترمتان بهترین ها رو آرزو میکنم
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر:

به لحاظ قانونی الزامی به صرف عمل  جراحی نیست اما روال اینگونه است که وقتی فردی مدعی می باشد بدلیل شروع یک بیماری متقاضی بهرمندی  از مقرری از کار افتادگی کلی  می باشد طبیعتا باید اقدامی در جهت بهبود آن  بعمل آورده باشد.

موفق باشید.