در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده بیمه شده تامین اجتمایی هستم و در یک شرکت دولتی کار می کنم پایه حقوق اینجانب در سال 94 دو میلیون و پانصد هزار تومان و در سال 95 ، سه میلیون تومان بوده است .با احتساب اضافه کاری ، حق مسکن، بن کارگری و حق اولاد متوسط درآمد ماهیانه سال 94 ، چهار میلیون تومان و متوسط درآمد سال 95 ، چهار میلیون و سششصد هزار تومان بوده است . اکنون 30 سال تمام سابقه حق بیمه داشته و 52 ساله ام ، خواهشمند است بفرمایید در صورت بازنشسته شدن ، حقوق بازنشستگی اینجانب چقدر می شود
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

در صورتی که مبالغ اعلام شده به عنوان حق بیمه از سوی کارفرما به تامین اجتماعی اعلام و حق بیمه ان پرداخت گردیده باشد میانگین حقوق بازنشستگی شما با درخواست در سال96 حدود4300000براساس 24 ماه اخر مورد محاسبه و تعیین قرار خواهد گردفت