در سوابق بیمه توسط (240 امتیاز)
همکارم برای دیدن سوابقش تامین اجتماعی  ثبت نام کرده پیامک به گوشیش اومده بره شعبه، رفته شعبه ازش کپی شناسنامه و کارت ملی و آدرس ایمیل و شماره تلفن گرفتند،بعدم بهش گفتند بره بهش پیامک میشه ببخشید میشه بگید کی بهش پیامک میشه چون این بنده خدا باید هر ماه چک کنه ببينه براش بیمه رد شده یا نه؟  ولی هنوز نتونسته از خونه سوابقش ببينه؟ لطفا راهنمایی کنید؟ بعدش اینکه برای اینکار میشه هر شعبه ای رفت یا فقط باید بره شعبه ای که سوابقش اونجاست
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام :وقت بخیر

صرفا بایدبه شعبه ای که حق بیمه شماارسال می شود مراجعه نمایید

موفق باشید