در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

ما در زمینه ی تولید محتوای آموزشی در زمینه ی صنعت برق فعالیت می کنم و اساسنامه ی شرکت با عنوان نشر دیجیتال هست که مجوز رو از سازمان فرهنگ و ارشاد دریافت کردیم. در حال حاضر دو کارمند استخدام کردیم و در حال انجام کارهای بیمه هستیم، خواستم ببینم معافیت حق بیمه برای کارفرما به ما تعلق می گیره؟

با تشکر

مژگان پاسبان
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

به عنوان شرکت آموزشی نمیتوانید از کمک دولت استفاده نمایید مگر اینکه افراد شاغل با معرفی وزارت ارشاد مشمول بیمه هنرمندان گردند لذا با عقد قرارداد وفق قانون بیمه حرف و مشاغل آزاد میتوانند بیمه پرداز شوند و از کمک دولت به میزان 10 درصد حداقل دستمزد سال که حدود 110 هزار تومان است بهره مند گردند که توسط سازمان هدفمندسازی یارانه ها پرداخت میگردد.