در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
آیا ۳۰درصد حق بیمه لیست های پرداختی از حق بیمه قرارداد پیمانکاری کسر میشود و مابقی طبق صدور برگ پرداخت. پرداخت میشود یا ۲۳ درصد سهم کارفرما کسر میشود؟
1 پاسخ
توسط (730 امتیاز)
درقراردادهای پیمانکاری بنابرنوع قرارداد ضرایب مختلف اعمال میشود وآن ضریب درصورتوضعیت قطعی پیمانکارضرب میشود واز 30درصدحق بیمه پرداختی کسرمیشود واگر بدهکارشوند بایدپرداخت نمایند واگربستانکارشوند دریافت آن ازسازمان تقریبا غیرممکن است

البته درقراردادهای عمرانی قیمت مقطوع است ومبلغی دریافت وپرداخت نخواهدشد