در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
اینجانب ده سال سابقه بیمه در شهر تبریز را دارم که از این ده سال هشت سال در پتروشیمی تبریز میباشد و الان هم حدود سیزده سال سابقه بیمه در شرکت واحد تهران که سخت و زیان اور میباشد را دارم

سوال من این است که این هشت سال سابقه بیمه تبریز را از کجا بدانم که سخت و زیان اور است؟

در ضمن از کجا بدانم که عنوان شغلی را که در لیست بیمه ی پتروشیمی تبریز رد کردند چه شغلی بوده است.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
 جهت دانستن اینکه عنوان شغلی شما در پتروشیمی تبریز چه بوده است، لازم است به تامین اجتماعی شعبه مربوطه مراجعه نمایید؛ جهت دانستن سخت و زیان آور بودن آن شغل، بایستی به اداره کار حوزه جغرافیایی محل اشتعال مراحعه نمایید.