در بیمه درمان تکمیلی توسط
مادر یک سال پیش دربیمارستان قایم مشهد 20 روزبستری وسپس مرخص شد بعدازیک هفته فوت کردند هزینه کفن ودفن وفوت که بیمه تکمیل من بودند چه میشود آیا بیمه نباید هزینه های بیمارستان وفوت رابپردازد تشکر

مادر بیمه تکمیلی بودند بیمه فوت وهزینه درمانی به ایشان تعلق نگرفته است چرا همه هزینه هارا من پرداخت کنم ولی بیمه کوتاهی کندوهزینه فوت راپرداخت نکند
2 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
درمان تكميلي هزينه كفن و دفن نميدهد . فقط هزينه درمان پرداخت ميكند