در بیمه درمان تکمیلی توسط (140 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
بنده قصد دارم خودم رو به صورت انفرادی بیمه درمان تکمیلی کنم تو کدام شرکت بیمه میتونم
خودم رو بیمه کنم
آیا شرکتی بیمه ای به صورت انفرادی بیمه درمان تکمیلی رو انجام میده؟
خیلی ممنون از راهنمایی شما
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه های درمان تکمیلی یا بصورت گروهی قابلیت اجرایی دارد و یا بصورت خانوادگی.

اگر شما مجرد باشی و تمام اعضای زیر ۶۰ سال خانواده بیمه تکمیلی داشته باشن و فقط شما نداشته باشی،با ارایه کارت معتبر بیمه تکمیلی کلیه اعضای خانواده،شما میتونی  از طریق شرکت کمک رسان ایران(sos) و بنده که نماینده این شرکت هستم،تحت پوشش انفرادی بیمه درمان قرار بگیری..

البته خدمتت عرض کنم که برای عضویت در کمک رسان،در ابتدا یک چکاپ از شما گرفته میشه که هزینه اون چکاپ ۵۰۰ هزار تومان هست و بیماریهای قبل از عضویت از تعهدات خارج میشن.

و شما تا سقف ۷۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان(بدون فرانشیز و تا ۱۰۰٪ هزینه درمان) تحت پوشش قرار خواهی گرفت.

و نیز در صورتیکه اعضای خانواده بیمه تکمیلی نداشته باشن،کلیه اعضای زیر ۶۰ سال،حتما باید عضو بشن.

برای اطلاع از سایر شرایط این بیمه تکمیلی استثنایی میتونی به سایت کمک رسان ایران_بخش امداد و درمان مراجعه و از خدمات مطلوب ما اطلاع حاصل کنی.