در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

سال 92 تصادف منجر به جرح  داشتیم و متاسفانه تحت پوشش بیمه توسعه بودیم.

با توج به پیگیری زیاد پرونده ارجاع داده شد تهران و یک درصد دیه رو هم پرداخت کردیم ولی هنوز بعد از سه ماه خبری نشد و فقط یک درصد رو میخواستن لطفا راهنمایی کنید راهی هست.

از کجا میتونم زود تر به نتیجه برسم.وکیل بگیرم بهتره.خسته شدم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
طبق دستور بیمه مرکزی ، شعب بیمه ایران در سراسر کشور مسئول به رسیدگی و پرداخت خسارات بیمه توسعه هستند .مدیر عامل محترم بیمه ایران ابتدای  سال عنوان کردند که تا سال ۹۰پرونده های  خسارت های بیمه توسعه پرداخت و مختومه شده .شما هم انشاا... تا اخر سال به پروتده تون رسیدگی میشه.
اما راه دیگه ای هم هست که طرح دعوی علیه شرکت ورشکسته بیمه توسعه کنید و باستناد ماده ۲۱ و ۲۲ قانون شخص ثالث مصوب ۹۵/۲/۲۰ رای پرداخت خسارت ازطریق صندوق تامبن خسارات جانی رو بگیرید.

با احترام
هادی علوی
کارشناس حقوق بیمه