در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض ادب
 دیه زیر رو میخواستم محاسبه کنین بصورت تکی در صورت ارش بودن تقریبی هم بگین ممنونم.
قسمت اول سوال:
(((((( خونریزی زیر پرده سخت شامه مغز )))))))
کدوم یک از موارد 7 گانه پایین حساب میشه
1)خراشی که از پوست بگذرد و مقدار اندکی وارد گوشت شودبه همراه جریان خون کم یا زیاد
2)جراحت موجب بریدگی عمیق گوشت که به پوست نازک روی استخوان برسد.
3)جراحتی که از گوشت بگذرد و به پوست نازک روی
استخوان برسد.
4)جراحتی که از گوشت بگذرد پوست نازک را کنار زده و استخوان را آشکار کند
5)عملی که استخوان را بشکند گرچه جراحتی که تولیدنکرده باشد.
6) جراحتی که به کیسه مغز برسد
 7) جراحتی که کیسه مغز را پاره کند

قسمت دوم سوال:
1خونریزی داخل نسج نرم کف پای چپ
2خونمردگی استخوانی در استخوانها کف پایی اول و دوم که تحت درمان با آتل قرار دارد
3آسیب مختصر نسج نرم شانه چپ
رو تقریبی محاسبه کنین در صورت آرش بودن
با تشکر
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)
سلام برای محاسبه دقیق مبلغ دیه می توانید از طریق لینک زیر اقدام کرده و گزینه "دیه و دریافت خسارت از شرکت های بیمه" را انتخاب کنید و درخواست مشاوره تلفنی نمایید

محاسبه دقیق مبلغ دیه در  : https://www.bidbarg.com/set