در لیست بیمه توسط (109,850 امتیاز)
سلام

برای ارسال لیست بیمه ماهانه، آیا روزی که کارمند مرخصی بوده است به عنوان روز کارکرد حساب می شود
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

اگر مرخصی بعنوان استحقاقی باشد و طلب مرخصی داشته باشد کارفرما مکلف است ایام مرخصی را نیز بعنوان کارکرد در لیست به تامین اجتماعی اعلام نماید

امااگر مرخصی طلب نداشته باشد باید مرخصی بدون حقوق از محل کار خود بگیرد که به طبع آن نیز مدت مرخصی بدون حقوق جز کسر کار منظور و باید در لیست بیمه مدت مذکور از سوابق ماهانه کسر گردد

در مرخصی استعلاجی نیز تازمان اشتغال بکار کارکرد باید اعلام والباقی بدون کارکرد به بیمه ارسال باید شود استعلاجی کارمند جز تعهدات پرداختی مدت استعلاجی از بابت حقوق و سابقه بعهده تامین اجتمعی میباشد