در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام علیکم
بنده از سال 83 در یک مجتمع مسکونی مشغول به کار شدم و از بهمن 85 برام بیمه ردشده. مرداد 96ما رو از کار اخراج کردن (غیر موجه) .بعد از دو جلسه ای که رفتیم هیات تشخیص حکم بازگشت به کار صادر کرد (که از طرف کارفرما در مهلت پانزده روز اعتراض داده شد). در این حکم رابطه کارگری کارفرمایی رو از بهمن 85 تشخیص داده...بنظرتون من باید اعتراض بدم یا هنوز نیاز نیست؟؟
اگه اعتراض ندم امکان این است که با ارائه مدارک اداره کار رو قانع کنم که رابطه کارگری و کارفرمایی رو از 83 بزنه؟؟
بعد از جلسه حل اختلافی که قراره تشکیل بشه بعد اعتراض کارفرما چه مراحلی در پیش دارم؟؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
در صورت تمایل می توانید اعتراض کنید ولی اثبات رابطه کاری با شما خواهد بود.