در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)

ضمن سلام و خسته نباشید

شرح قانون بیمه بیکاری در بخش میزان دریافتی مستمری بیکاری بنظر بنده شفاف نیست . لطفا مبلغ میزان مستمری بیکاری بنده را محاسبه و اعلام فرمائید.

بنده مجرد و میزان دستمزد روزانه ام (ثابت مبنا) 326.977 ریال چون دستمزد روزانه من نزدیک به حداقل دستمزد تعیین شده میباشد و از طرفی در قانون بیمه بیکاری آمده: “ميزان مقرري روزانه بيمه ‌بيكاري، 55 درصد متوسط مزد يا حقوق و يا كارمزد روزانه بيمه شده است. در هر حال ميزان مقرري بيمه ‌بيكاري نبايد از حداقل دستمزد تعيين شده براي هر سال كمتر و از 80 درصد متوسط مزد يا حقوق بيمه شده بيشتر باشد.”

من متوجه نشدم میزان مستمری بیکاری 55 درصد از مبلغ دستمزد روزانه ام خواهد بود (326.977 ریال ) یا حداقل دستمزد تعیین شده برای سال 96 ( حقوق و مزایای کارگران مشمول قانون کار برای امسال ۳۰۹,۹۷۷ ریال ) را دریافت خواهم کرد؟

با سپاس از سایت مفید شما

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

بر اساس بند ب ماده 7 قانون بیمه بیکاری، میزان مقرری روزانه بیمه شده بیکار معادل 55% متوسط مزد یا حقوق روزانه بیمه شده است. و با توحه به مبلغ دستمزد شما، 55% آن: 179837 ریال می شود که از حداقل دستمزد روزانه سال 96 کمتر است. و سازمان برابر ماده 111 قانون تامین اجتماعی آن را به حداقل دستمزد سال می رساند.