در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

 من قبل از استخدام پیمانی ۵ ساله در ناجا دارای سابقه ی بیمه ی تامین اجتماعی بودم ایا باز هم میبایستی برای انتقال بیمه ی نیروهای مسلح ب تامین اجتماعی هزینه ای پرداخت کنم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
سلام

انتقال سوابق با درخواست فرد در صندوق تامین اجتماعی صورت میپذیرد و با پرداخت تفاوت انتقال به تامین اجتماعی سوابق در تامین اجتماعی به عنوان سوابق قابل احتساب موردلحاظ قرارخواهد گرفت

در قانون توسعه اقتصادی کشور انتفال سوابف جانبازان و ایثارگران برای بار اول به سایر صندوقها بدون پرداخت وجه قابل اقدام میباشدو نیازی به هزینه جابجایی برای این افراد نمیباشد