در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
آیا سود تضمینی بیمه عمر در همه شرکتهای ثابت است
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید عرض کنم که پاسخ تان مثبت است.

میزان این سود در حال حاضر(شهریور ماه 1396) بشرح ذیل است:

1- در 2سال اول بیمه نامه 16%

2-در 2 سال دوم بیمه نامه 13%

3-از سال پنجم به بعد 10%

البته باید خدمت تون عرض کنم که سودهای مشارکت در منافع هر شرکت بیمه با شرکت های دیگه قطعا" تفاوت داره.

ولی این بدین معنا نیست که یکی بشما سود مثلا" 15 تا 18درصد بده و یکی سود بالای 23 یا 24 درصد!!!

آیا شما بانکی رو سراغ دلرین که بجای سود 15% فعلی سود 26 29 30% و یا بالاتر رو بهتون بده بهمراه کلی پوشش های بیمه ای ؟

بنظرتون هیچ عقل سلیمی همچین موضوعی رو خواهد پذیرفت که از فردا صبح،این همه انسان و پولدار در ایران،میلیاردها پول شون رو در بانک بزارن و کلی ضرر کنن؟

ولی عملا" می بینین که همچین اتفاقی نمیفته و نخواهد افتاد،چون از نظر عقلانی درست نیست!!!

این رو هم عرض کنم خدمت تون که بیمه نامه جای سود گرفتن نیست،جای پوشش و آرامش خریدن هست،و جای سرمایه گذاری بانک هست نه بیمه!!!

البته هستن شرکت های بیمه ای که از نظر پوششی در سطحی بسیار پایین و خیلی بی کیفیت به کار خودشون ادامه میدن و یا پوشش های بیمه های عمرشون رو بدون افزایش سالانه سرمایه ها(پوشش های بیمه ای ) به بیمه شدگان شون ارایه میدن،و خوب مسلما" ریسک خودشون رو در حال کاهش دادن هستن( که باعث افزایش سود بیمه نامه شون میشه)!!

و این به ضرر کسانی هست که پوشش های بیمه ای شون در سالهای بعد و با افزایش تورم،افزایش پیدا نمیکنه!!!

ضمنا" با توجه به کاهش نرخ سودهای بانکی اخیر،بزودی شاهد کاهش سودهای بیمه های زندگی نیز خواهیم بود.

بنابراین توصیه می کنم که اگر قصد ثبت نام بیمه زندگی دارین،در اسرع وقت با انتخاب یک مشاور حرفه ای بیمه های زندگی،نسبت به ثبت نام بیمه نامه مورد نظرتون اقدام نمایین.