در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
سلام

 بنده  یک شرکت فنی مهندسی در زمینه طراحی و اجرای فعالیتهای عمرانی و تاسیساتی ثبت کردم ولی سه ساله نه فعالیتی داشتم نه کارمندی.

حالا میخوام برای خودم لیست بیمه مهندسی رد کنم آیا شدنی هستش ؟ و چیکا باید بکنم دقیقا .

مرسی
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

تصور من از سوال شما بیشتر بیمه مسئولیت مدنی است تا مهندسی ذیلا در مورد این دورشته مختصری توضیح میدهم انشالله که به جواب برسید

1- هر کارفرمایی پس از مطالعه یک طرح سرانجام به این نتیجه میرسد که پروژه را اجرا کندو اجرای ان را به مناقصه گذاشته تا یک پیمانکار واجد شرایط از بین چند نفر انتخاب میشود ماده 21 شرایط عمومی پیمانها پیمانمکار را موظف به فراهم نمودن شرایط ایمنی کار میکند یک از این فاکتورها بیمه های تمام خطر پیمانکاران است که میبایست توسط پیمانکار از یک شرکت بیمه تهیه و به کارفرما ارائه شود این بیمه نامه پروژه را از دوره پیش انبارداری تا دوه نگهداری در برابر خطراتی مثا حریق ، زلزله ، سیل و..با توجه به شرایط بیمه نامه پوشش میدهد

2- بیمه نامه دوم که پیمانکاران میبایست برای پروژه خود تهیه نمایند بیمه نامه مسولیت مدنی پیمانکار در قبال کارگران و اشخاصی است که وارد پروژ] میشوند و هیچ رابطه استخدامی با پیمانکار ندارند - به هر حال حین انجام کار ممکن است برای کارگران و یا اشخاص ثالث اتفاقی رخ دهد که منجر به فوت و ای.گردد و در این اتفاق به هر میزان پیمانکار مقصر باشد که شرکتهای بیمه به وکالت از پیمانکار خسارت واره را با توجه به شرایط بیمه نامه پرداخت میکنند

اگر از این توضیحات قانع نشدید سوالتان را دقیق تر مطرح نمایید موفق باشید