در پشتیبانی بیدبرگ توسط (200 امتیاز)
پاسخ سوالهای بیمه خود را کجا ببینم البته ایمیل من مشکل داره لطفا تو صفحه سوال و پاسخ جواب بدهید
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)
سلام
اگر ایمیل شما درست باشد پاسخ مشاور برای شما ارسال می شود (در برخی مواقع ایمیل به فولدر spam می رود)
اگر ایمیل شما درست نباشد پاسخ در صفحه سوال قابل مشاهده می باشد

برای دسترسی به  صفحه سوالات پرسیده شده توسط خودتان می تونید به پروفایل خود در بیدبرگ بروید و در بالای صفحه برروی "تمام سوالات" کلیک نمایید