در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام پدر من 61 سالشه و دو ساله توی کارخونه کار میکرد و بیمه بود حالا کارخونه تعطیل شده و اقدام به بیمه بیکاری کردیم چند ماه بهش تعلق میگیره و چه طوری میشه بازنشسته بشه
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورتی که کل سابقه بیمه ایشان همان 2 سال باشد ، نهایتاً 12 ماه بیمه بیکاری تعلق می گیرد و بعد از آن جمع سوابق بیمه ای 3 سال خواهد بود.

لذا می توانند درخواست بازنشستگی کرده و حق بیمه 7 سال را یکجا پرداخت کنند و با 10 روز حقوق بازنشسته شوند.