در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام

 من در حادثه مقصر شناخته شدم ولی دماغم شکست عمل کردم ولی یه سوراخ های دماغم حس بویاییش کم شده و انحراف داره تازه پیشانییم هم شکسته بود پزشک قانونی هم نفهمید ولی جوش خورده تازه فهمیدم دیه بهم میدند عمل دماغم را انجام بدم نوبت پزشک قانونیم مرحله دوم برج 8 هست?

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

درصورتي كه بويايي شما در اثر تصادف از دست رفته باشد و پزشكي قانوني در مرحله اول معاينه متوجه اين موضوع نشده باشد شما سعي كنيد قبل از عمل با پزشكي قانوني هماهنگي كنيد كه دچار اين مشكل شده ايد و بعدا عمل را انجام دهيد