در دیه و بیمه خودرو توسط (870 امتیاز)
سلام

من تصادف کردم هم زیان دیدم و هم مقصر شدم. اعتراض زدیم دوباره مقصر شدم یه بار دیگه اعتراض زدیم و درخواست نظریه تکمیلی کردیم بلکه بشه تصادف رو 50 50 کنیم تا بتونیم نصف دیه شکستگی پا رو بگیریم. من در زمان تصادف موتورم بیمه نبود در دانشگاه محل تحصیلم بیمه حوادث بودم و می خوام از اون جا خسارت هزینه های درمانی و بیمارستانم رو بگیرم.

حال سوال این است ایا اخذ خسارت از بیمه شخص ثالث برای دیه و بیمه حوادث برای هزینه های درمانی امکان پذیر است؟

به مشکلی برخورد می کنیم یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

از دو بيمه شخص ثالث همزمان نميتوان استفاده كرد و اينكه زماني مي توان از دو شركت بيمه اي خسارات دريافت كرد كه بحث پرداخت غرامت باشد نه ديه و از اونجايي كه شما بيمه حوادث انفرادي دانشگاه رو داشتين و بيمه حوادث شما فقط درصورتي خسارات را پرداخت خواهد كرد كه نقص عضو يا از كار افتاده شده باشين كه باتوجه به گفته هاي جنابعالي بنظر بنده ك امكان استفاده از ان نيز وجود ندارد