در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
از تاریخ ۱ مرداد ۹۶ دیگر سر کار نرفتم و در تاریخ ۱۷ مرداد زایمان کردم ، حالا شرکتمون میگه باید قبل از ۱ مرداد به بیمه اعلام میکردیم و بعد سر کار نمیرفتم  و بابت ۱۶ روز مانده تا تاریخ ۱۷ مرداد میبایست مرخصی رد کنم .

  آیا این مطلب صحت دارد؟

  لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

اگر مرخصی جهت شما صادر شده و حق بیمه آن تا تاریخ زایمان واریز گردد. که مشکلی نیست؛در غیر اینصورت گواهی استعلاجی ایام بارداری را از تاریخ 96/05/01 اخذ نموده و تامین اجتماعی تحویل نمائید.