در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام من در سالن زنانه منشی هستم و حقوق ثابت دارم و سوالم این هست ک اگر در روزهای تعطیل رسمی ک عید هست و ما باید در سالن حضور داشته باشیم آیا یک روز کاریه معمولی حساب میاد یا این ک باید یک روز اضافه برام حساب شه خواستم ببینم شرایط چطور هست ممنون میشم اگر پاسخگو باشید
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام وقتی که شما در روز تعطیلی در محل کار خود حضور داریدمیبایست به تعداد ساعتی که در آن روز حضور دارید به شما اضافه کار پرداخت شود وحقوق آن روزتان هم محفوظ است