در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
چرا در بیمه نامه مسئولیت شرکتهای بیمه ای پوشش بیمه ای غرامت روزانه ایام بیکاری ناشی از وقوع حوادث موضوع مورد بیمه برای کارکنان بیمه گذار را فعال نمیکنند ؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

دوست عزیز سلام و وقت به خیر

طبق تبصره یک ماده 66 قانون تأمین اجتماعی

درصورتی که ثابت شود،وقوع حادثه مستقیماً ناشی از عدم رعایت مقررات حفاظت فنی و ایمنی و بروز بیماری ناشی از عدم رعایت مقررات بهداشتی و احتیاط لازم از طرف کارفرما یا نمایندگان او بوده است،سازمان تأمین اجتماعی هزینه های مربوط به معالجه،غرامت،مستمری و غیره را پرداخت می کند و طبق ماده 50 این قانون از کارفرما مطالبه و وصول خواهد کرد.

تبصره یک-مقصر(کارفرما) می تواند با پرداخت 10 سال مستمری موضوع این ماده به سازمان از این بابت بریء الذمه شود.

حال در صورت دارا بودن بیمه مسئولیت و خریداری پوشش مطالبات سازمان تأمین اجتماعی، شرکت بیمه تمام سهم کارفرما را طبق تعهدات مندرج در بیمه نامه پرداخت خواهد کرد.

بیمه سامان،بیمه پاسخگو