در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
روشهای پرداخت اقساط بیمه عمر پاسارگاد را توضیح دهید لطفا.
ایا بعد از پرداخت قسط پیامک میاد ؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

روش های پرداخت حق بیمه بصورتدهای زیر می باشد:

۱-سالانه

۲-شش ماهه

۳سه ماهه

۴-ماهانه

۵-سپرده(یکجا)

بعد از پرداخت قسط برای شما پیامک نمیاد،برای یادآوری سررسید قسط تون (با هر روشی که پرداخت می کنین) به همون صورت پیامک میاد.

بین یک هفته تا ۱۰ روز پس از پرداخت هر قسط و در سایت رسمی بیمه پاسارگاد،با ورود به قسمت مشاهده سوابق بیمه ای،پس از وارد نمودن شماره بیمه نامه و کد ملی خود میتوانید از تمامی اطلاعات بیمه نامهدخود شامل،اسم و مشخصات بیمه شده،مبالغ پرداختی تاکنون،میزان ارزش بازخرید بیمه نامه،دریافتی های وام،سود مشارکت در منافع و سایر اطلاعات بیمه نامه خود بصورت آنلاین مطلع بشید.

در صورت نیاز به توضیح بیشتر لطفا در تلگرام پیام بدین تا پاسخ سوالات تون رو بدم.