در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
چه راه حلی وجود دارد که دختری که شاغل هست و داری سوابق بیمه تامین اجتماعی بتونه از حقوق بازنشستگی پدرش بعد از فوت پدر استفاده کنه،

 آیا  اگه دختر به هر دلیلی بعد از فوت پدرش دیگه کار نکنه و شاغل نباشه و بیمه تامین اجتماعی براش رد نشه حقوق بازنشستگی پدرش که مال ارتش بوده  بهش میرسه؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام دختری که پدرش فوت نموده است چنانچه بیمه پرداز نباشد میتواند از مستمری بازماندگان به تبع پدر خود استفاده کند اما اگر بیمه باشد وشاغل باشد نمیتواند از مستمری پدر استفاده کند