در بازنشستگی و مستمری توسط (240 امتیاز)
سلام اینو میدونم که دختر مجرد  وقتی براش بیمه از طرف کارش  رد میشه  نمیتونه از حقوق  پدر بعد از فوت استفاده کنه، ولی آیا بعد از فوت پدر ميتونه بره درخواست بده تا براش بیمه رد نکنند تا بتونه از بیمه بازنشستگی پدر استفاده کنه؟
2 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام این کار شدنی است ولی برای کارفرما مسولیت دارد وحتی برای خودتان هم ضرر دارد احتمال اینکه در مسیر رفت وآمد به محل کار برای شما حادثه ای بوجود بیاید در اونوموقع کارفرما زیر بار مسولیت نمیرود