در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من بیمه عمر سامان خریدم وحق بیمه را هم سالانه پرداخت کردم ولی توی مدارک ارسالی که برام اومده برگه بدهکاری هست که باید به حساب بریزم این یعنی چی؟
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،در بیمه سامان همراه هر بیمه نامه برگه اعلامیه بدهکار نیز وجود دارد و ابن به معنی بهکار بودن شما نیست فقط برای اطلاع شما از مبلغ و تاریخ درست حق بیمه میباشد.به علاوه در بیمه سامان هر سال همراه دفترچه قسط ، گزارش سالیانه که اندوخته و سود تعلق گرفته به فرد،مبلغ وام دریافتی از طریق پست ارسال میشود.