در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
قبل از اینکه بدانم چند ماه مقرری بیمه بیکاری برایم تاییدشده اقدام به امضای فرم رضایت نامه استعلام سوابق نمودم.  حال که تعیین شده چند ماه میتوانم از بیمه بیکاری استفاده نمایم آیا میتوانم به استعلام سوابقم شکایت کنم؟

چون در صورت مثبت بودن رای میزان بیمه بیکاری ام به مقدار قابل توجهی اضافه خواهدشد.

این امکان وجوددارد یا قبل از اینکه نامه های تامین اجتماعی را به اداره کار تحویل دهم باید اقدام نمایم؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه بعد از شروع بیمه بیکاری سوابقی به نام شما پیدا شود میتوانید آنرا به سابقه خود اضافه نمایید واگر نسبت به افزایش بیمه بیکاری تاثیر بگذارد تامین اجتماعی موظف است بیمه بیکاری را بر اساس سوابق جدید محاسبه نماید