در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
بنده بین تاریخ 15 تا 24 آذر ماه برایم زمان زایمان مشخص کرده اند. من تا پایان شهریور میخواهم به سرکار که شرکت خصوصی میباشد بیایم و از 6 ماه مرخصی زایمانم بعد از تاریخ زایمان استفاده کنم.

 ایا میتوانم مهر و ابان را برای خودم به بصورت خویش فرما بیمه رد کنم؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

شرط برقراری مرخصی زایمان استمرار در پرداخت حق بیمه اجباری تا قبل از فراغت از زایمان میباشد ودر صورت تبدیل بیمه به خویش فرما نمیتوانید از مزایایی مرخصی زایمان استفاده نمایید