در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
باسلام

 احتراما به اطلاع مي رسانم مدت يازده سال در مشاغل سخت و زيان اور بوده ام كه به تاييد سازمان تامين اجتماعي رسيده. الان براي بازنشستگي مراجعه كرده سازمان مبلغي را بابت 4 درصد مشخص كرده كه كارفرما واريز كنه.

ميخواهم بدانم سازمان براي دريافت اين مبلغ چه اقدامي مي كند ايا براي ان اجراييه پرداخت (لازم اجرا) مي كند و چقدر زمان مي برد.

باتشكر
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
مبلغ بدهی به کارفرما ابلاغ می شود و در صورت عدم پرداخت ، مشمول جریمه خواهد شد