در پرداخت حق بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
سلام این قضیه چی هستش دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

کارفرمای گرامی
آیا میدانید که در صورت جذب کارورز لیسانس و بالاتر و بکارگیری وی ؛ دوسال حق بیمه سهم کارفرما ، توسط دولت پرداخت میشود.
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

شرایط سنی کارورزان کاردانی حداکثر 25 سال ، کارشناسی 28 سال و ارشد و دکتری 33 سال تمام میباشد. کسانی که سربازی رفتند دو سال اضافه میشود به شرایط سن.

دارا بودن کارت پایان خدمت و دانشجو نبودن کارورز.

در سامانه کارورزی ثبت نام کرده باشند و حداقل دو ماه گذشته باشد.

از تاریخ ثبت نام در دو سال قبل بیش از 3 ماه سابق بینه نداشته باشند.

کمتر از 5 سال از تاریخ مدرک گذشته باشد.

کارگاه دارای مجوز آموزشی از فنی و حرفه ای یا تعاون ، کار و رفا اجتماعی یا دستگاههای اجرایی ذیربط داشته باشد.

به ازای هر 3 نفر شاغل در کارگاه یک کارورز قابل جذب میباشد.کارگاه دارای مجوز جهاد کشاورزی یا دانش بنیان به ازای هر دو نفر شاغل یک کارورز.

کارگاه یک یا دو نفر شاغل صرفا یک کارورز میتواند جذب کند.

طول دوره حداقل 4 و حداکثر 6 ماه است و مناطق محروم 9 ماه است.