در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
تفاوت بیمه عمر و آتیه پاسارگاد با بیمه عمر و سپرده گذاری پاسارگاد چیه در همه موارد
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگه منظورتون از بیمه طرح سپرده گذاری،طرح بدون پرداخت حق بیمه می باشد،تفاوتش با پرداحت حق بیمه در این است که در این طرح پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه (ازکارافتادگی) وجود ندارد.

زیرا تا زمانی که سپرده در بیمه نامه وجود دارد،سود آن بعنوان حق بیمه توسط شرکت بیمه پاسارگاد محاسبه و برداشته شده،پس در اینصورت تعهدی در پرداخت حق بیمه از سوی شرکت بیمه پاسارگاد وجود نخواهد داشت.

ضمنا سود سپرده گذاری بیمه های عمر پاسارگاد در حال حاضر 13% بوده که با توجه به سود مشارکت در منافع،تا 20% هم قابل محاسبه و پرداخت می باشد.

پیشنهاد می کنم،در صورتیکه شاغل هستین و میخواین بیمه نامه رو ثبت نام کنین(حتی بصورت سپرده گذاری)،در کنار سپرده حتما یه حق بیمه هم با توجه به توان مالی تان پرداخت نمایید تا خدای ناکرده اگر ازکارافتاده شدین و نیاز به برداشت سپرده تون داشتین،بیمه نامه تون ادامه پیدا کنه که خیلی بهتر و بنفع شما خواهد بود.