در سایر توسط
کالای موجود در گمرک در مقابل چه حوادثی بیمه می شود مسئولیت و هزینه آن به عهده چه کسی است ؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
گمرک کلیه کالاهای وارده به اماکن گمرکی، (تصرف گمرک یا سازمان بنادر و کشتیرانی) اعم از وارداتی یا صادراتی یا عبوری را به موجب مصوبه قانونی (ماده 6 قانون بودجه سال 1317 شمسی) که ذیلا نقل می‌شود، در مقابل آتش سوزی، نزد شرکت بیمه ایران، بیمه می‌نماید.

«گمرک موظف است کالاهای موجود در دفاتر گمرکی را از روز ورود برای تمام مدت توقف آن در گمرک در مقابل آتش سوزی نزد شرکت های بیمه داخلی بیمه نموده و حق بیمه را از صاحبان کالا در موقع ترخیص جنس وصول نماید، مگر این که صاحب کالا قبلا اسناد بیمه خود را به گمرک ارائه داده باشد.»

ولی هر گاه بیمه نامه حمل (باربری) خود کالا  دارای اعتبار باشد، تا پایان مهلت و در صورت صدور الحاقیه بیمه تا تاریخ انقضای الحاقیه، قابل قبول می باشد.