در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

 در پروژه پیمانکاری ساخت و ساز قرارداد ما با کارفرما هنوز به اتمام نرسیده اما توافقی قرار است کار خاتمه یابد
روند قانونی پیگیری بیمه بر عهده چه کسی و چگونه است؟

 درصد مشمول بیمه نسبت به قرارداد چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام در پروژه هایی که بصورت نیمه تمام اتمام پیدا میکند باید کارفرما مبلغ ناخالص را تا همان مقداری که کار انجام شده به تامین اجتماعی ارسال کند وتامین اجتماعی هم موظف است بر اساس مبلغ واقعی که پیمانکار انجام داده محاسبات ریاضی انجام دهد نه بر اساس مبلغ کل قرارداد