در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام
خسته نباشید

 بنده دو سال سابقه پرداخت حق بیمه اجباری داشتم و در ادامه یک سال و نیم بیمه اختیاری پرداخت کردم، اما من از طرف همسرم بیمه هستم و همچنین بيمه نیروهای مسلح هم به واسطه پدرم دارم و درواقع نیازی به دفترچه درمان ندارم ،

سوالم از شما اینه که میتونم بیمه اختیاری را به بيمه مشاغل آزاد تغییر بدم بدون آزمايش و مدارک دیگری، یعنی به راحتی این تغییر انجام میشود؟

آیا مجوز کسب نیاز هست یا خیر؟
و به نظر شما آيا اینکار درست هست؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
1. شما بعد از ادواج مجاز به استفاده از دفترچه پدر نمی باشید.
2.متقاضیان بیمه اختیاری و حرف و مشاغل آزاد؛ در صورت داشتن شرایط زیر از انجام معاینات پزشکی معاف هستند:
الف. در زمان تقاضا حداقل یکسال سابقه پیوسته داشته باشید.
ب. از آخرین سابقه 9 ماه نگذشته باشد.
3. پروانه کسب نیاز نیست.
4.  در صورت تغییر بیمه به حرف و مشاغل آزاد، نمی توانید از دفترچه بیمه همسرتان استفاده نمائید.