در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده جوشکار هستم (جز مشاغل سخت) الان 36 سالم هست و مدت 12 سال سابقه بیمه در اصفهان و 3 سال در جاجرود دارم طی این مدت هم در اصفهان هم جاجرود کارفرما کارگاه پدرم بود است چند ساله پدرم بازنشسته شده و چند ماه پیش من تونستم با پس انداز خودم یک مغازه کوچیک بخرم و الان در این مغازه با هم مشغول کار هستیم . با توجه به تغییر محل کارمون( از مغازه اجاره ای به مغازه ای که خریدم) بیمه من چند ماه قطع شده چند سوال ازتون داشتم.

 1- تاریخ جواز کسب پدرم به پایان رسیده ( جوازشون از صنف اصفهان بوده )  2- کارگاه به اسم من خریداری شده و من هم جواز کسب ندارم چون پدرم کارقرما کارگاه بوده همیشه الان چطور میتونم خودم رو با کارفرمایی پدرم بیمه کنم .

 ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

در صورتی که پروانه کسب مغازه به نام پدر باشد، می تواند شما را به عنوان کارگر خود بیمه نماید.