در بیمه درمان تکمیلی توسط (77,080 امتیاز)
با سلام خدمت کارشناسان محترم سایت پر محتوای بیدبرگ

می خواستم بپرسم که آیا در حال حاضر بیمه درمان تکمیلی بدون دوره انتظار وجود داره؟

اگه هست کدام بیمه و شرایطش چیه؟؟

ممنون میشم از پاسخ تون
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.
در پاسخ به این سوال تون،که در حال حاضر مشکل خیلی از هم میهنان و هموطنان عزیز ما در جای جای ایران بزرگ و پهناور هست،باید خدمت تون عرض کنم که در حال حاضر،شرکت آتیه سازان حافظ،که وابسته به بیمه سلامت بوده و بطور کاملا تخصصی و و ویژه و با بهره گیری از کارشناسان مجرب خود،در زمینه ارایه خدمات بیمه های درمان تکمیلی همواره پیشقدم و سرآمد بوده،به تازگی طرحی را در این مورد بمرحله اجرا گذاشته.
در راستای اجرای این طرح،کلیه کارگاهها،مراکز خدماتی،فروشگاهها،غرفه های میادین میوه و تره بار،دفاتر پیشخوان دولت،باشگاه های ورزشی،شرکت های خصوصی و دولتی و ..... که تعداد پرسنل اصلی و خانواده هایشان کمتر از ۵۰ نفر می باشد(از ۲ نفر الی ۴۹ نفر!!!) و دارای لیست بیمه اجباری تامین اجتماعی می باشند(کد کارگاهی دارند)،می توانند در این طرح بی نظیر،استثنایی و فوق العاده ثبت نام نموده و از مزایای آن ( بدون شرط دوره انتظار) ، استفاده نمایند.
در نظر داشته باشید که بیمه های تکمیلی( بدون استثنا) در شروع قراردادهای خود در سال اول،و نیز برای کسانی که اولین بار و در ادامه قرارداد قبلی به بیمه نامه جدید ملحق میشوند،برای پوشش های پاراکلینیکی(سرپایی) بمدت ۳ ماه و برای پوشش زایمان،بمدت حداقل ۶ ماه،دوره انتظار خواهند داشت.
بدیهی است که این بیمه نامه،با توجه به شرایط فوق العاده آن،مورد استقبال هم میهنان گرامی خواهد بود.