در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
بیمه عمرمان ایران را خریدیم جهت اصالت بیمه ام چطور مطمین شوم نمایندگی مجاز بیمه عمر خریداری کرده ام
2 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
قبل از خرید بیمه نامه میتوان از سایت شرکت بیمه مورد نظر اطلاعات مربوط به نمایندگی که قصد خرید دارید را استعلام کنید،
بعداز خرید بیمه نامه می توان بازهم از طریق سایت شرکت بیمه با شماره بیمه نامه استعلام نمود و از اصالت آن مطمین شد.
موفق باشید