در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید

اینجانب از سال 83 در یک مجتمع مسکونی مشغول بکار بوده ام که از بهمن 85 برای اینجانب بیمه پرداخت گردیده و 34 ماه ابتدایی بیمه پرداخت نشده است و در سال 96 از کار بیکار گردیدم.

امکان این وجود داره که تامین اجتماعی اون 34 ماهی رو که بیمه پرداخت نشده از کارفرما بگیره؟؟

جریمه ای که باید پرداخت بشه با دستمزد سال 96 چقدر است؟؟و در صورت پرداخت بیمه سال های گذشته کی مقرری بیمه بیکاری رو میشه گرفت؟؟

ممنون
2 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
باید از طریق هیئت تشخیص اداره کار اقدام کنید و احراز سوابق صورت گیرد. در این صورت کارفرما مکلف به پرداخت حق بیمه معوق شما خواهد بود.

برای بیمه بیکاری باید در آخرین کارگاه حداقل یکسال سابقه بیمه داشته باشید.