در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام.خسته نباشید
من قراره یه جایی شروع بکار کنم که یه سری مدارک از من خواستن.
من خدمت سربازی نرفته ام و میخوام بدونم از طریق سابقه بیمه میشه فهمید که من خدمت سربازی نرفته ام؟؟
ممنون میشم اگر جواب بدید
با تشکراز شما عزیزان
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

مشاهده محتویات سامانه سوابق صرفاً با نام کاربری و رمز شخصی ممکن است. و ارتباطی با سربازی ندارد. اگر شخص به هر نحو سابقه خدمت سربازی را به سابقه پرداخت حق بیمه خویش افزوده باشد، قابل مشاهده است.