در دیه و بیمه خودرو توسط
میخواهم ماشین خود را بیمه کنم. به دلیل قیمت بالا بیمه شخص ثالث ، هزینه بیمه شخص ثالث را نمی توانم پرداخت کنم. چکونه می توانم ارزانترین بیمه شخص ثالث را بخرم ؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

سلام،

بخش سوالات بیمه ای مربوط به سوال بیمه است

برای استعلام قیمت حق بیمه، دریافت نرخ حق بیمه ، دریافت هزینه و قیمت بیمه، می تونید فرم دریافت مشاوره رایگان خرید بیمه نامه را تکمیل کنید تا نماینده منتخب با شما تماس بگیرند.

از طریق این لینک، می تونید فرم رو تکمیل کنید:  https://www.bidbarg.com/