در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام.

با توجه به تغییرات خرد و کلان سیاسی و اقتصادی که ممکن است در آینده اتفاق بیوفتد ( اعم از تغییر قوانین، نظام های اداری و...) شرکت های بیمه چگونه می توانند تضمین کنند که تعهداتشان {به مشتری}، در گذر زمان و تغییرات مختلف سیاسی - اجتماعی دچار تغییر و تبدیل نخواهد شد و تعهداتشان در هر شرایطی ضمانت اجرائی خواهد داشت؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

تعهدات شرکت های بیمه را بیمه مرکزی،طبق قوانین جاری و فقط در حد ذخیره های ریاضی بیمه نامه ها تعهد می نماید.

سودهای مشارکت و سایر سودها،از طرف بیمه مرکزی پشتوانه ای ندارد و صرفا بر اساس عملکرد شرکت های بیمه و توسط رصد منابع مالی و صورت وضعیت های شرکتها بررسی و اعلام میگردد.

شرکت های بیمه نیز،همچون بانکها،زیر مجموعه وزارت اموراقتصادی و دارایی میباشد.

بنابراین،در صورتیکه سود سپرده های بانکی کاهش یابد،سودهای تضمینی بیمه ها نیز کاهش خواهد یافت که اخیرا و طی چند روز گذشته نیز این اتفاق افتاده و بزودی شاهد کاهش نرخ سود بیمه های زندگی نیز خواهیم بود.