در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام

 حدود پنج سال و نیم در دانشگاه ازاد شاغل بودم و همه ماهه حق بیمه پرداخت کردم و الان در اموزش و پرورش نیروی رسمی هستم ایا سوابق دانشگاه ازاد را میتوانم به سوابق اموزش و پرورش اضافه کنم و چگونه؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام
مطابق ماده واحده قانون نحوه تاثیر سوابق خدمت غیر دولتی در احتساب حقوق بازنشستگی و وظیفه و مستمری کارکنان دولت( مصوب 72/02/19) این گونه سوابق در صورتی به صندوق بازنشسگی کشوری منتقل می شوند که دارای حداقل 20 سال سابقه خدمت دولتی باشید، یا اینکه صندوق بازنشستگی کشوری رسماً با صندوق تامین اجتماعی مکاتبه و انتقال کسور و سوابق بیمه شما را مطالبه نماید.