در سایر توسط (200 امتیاز)

سلام

همسرم از سال 56 کارمند بانک تجارت بوده و چند سالی سابقه بیمه درمانی دارد اما دقیقا نمیدانم چه مدت بوده ،برای مشخص شدن بیمه درمانی ایشان چکار باید بکنم چرا که سن همسرم 65ساله و میخوام باز
نشستگیش را درست کنم.
در ضمن ایمیل من مشکل داره لطف کنید تو همین قسمت بید برگ جواب من را بدهید
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

سابقه بیمه درمانی یعنی چه ؟ یعنی دفترچه درمان ایشان بیمه خدمات درمانی بوده است ؟ مهم بیمه شان است که مربوطه به کدام نهاد بوده است ؟ الان چقدر سابقه و در کجا دارند ؟ آیا می خواهید سابقه فوق را به سابقه فعلی اضافه کنید یا کلا فقط همان سابقه را دارند ؟ دقیق سوال بفرمائید تا جواب دقیقی بگیرید !

با تشکر